måndag 21 november 2016

Stöttning och hjälp under Hour of Code

Redan nu är det 27 kommuner som har tackat ja till att vara med på Hour of Code den 5-11 december. Om alla elever i kommunerna är med blir det över 100000 elever bara i Sverige. Förra året var det 100 miljoner barn från hela världen som var med och programmerade under veckan.

Registrera din skola idag! 

Det kan ta upp till en vecka för er att dyka upp på kartan.

För att Hour of Code ska gå så smidigt som möjligt med era elever kommer Edvira som internationell partner till Hour of Code finnas för dig och hjälpa till under veckan.


För att hjälpa dig och dina kollegor att välja en Hour of Code-övning som passar just era klassrum och elever har vi på Edvira skapat en guide för att hjälpa dig att välja övning. Vi har valt ut de övningar som vi gillar bäst, men det är fritt fram att välja den eller de övningar som du tror kommer passa bäst för dig och dina elever.
För er lärare kommer vi på Edvira finnas tillgängliga för att ni ska kunna ställa frågor till oss live på vår Hour of Code-hemsida edvira.com/hoc tisdagen 22 november kl. 16-18, och hela veckan 28 november - 2 december kl. 16-18. På samma webbsida kommer vi lägga upp de vanligaste frågorna, samt att sändningarna kommer att kunna ses på i efterhand.
Det går också jättebra att skriva till oss på Edvira via Facebook eller Twitter, eller hoc@edvira.com, så svarar vi så snabbt vi kan.
Ingen fråga är en dålig fråga, det är okej att vilja ha pepp eller undra varför detta är en bra idé precis innan jul. Hör av dig, så lovar jag att förklara!
Lycka till,
Bästa hälsningar 

Linnea Rothin & Marcus Nygren på Edvira
hoc@edvira.com  073-692 36 16 / 072-745 33 37


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar